Andrea Berg har givet “NEUE POST” indblik i hendes privatliv.

Hvis vi ser på, hvad det er der gør at hun har begge ben på jorden, må vi  spørge os selv – Hvad er det Schlager stjernen Andrea skaber?

NEUE POST fik lov at besøge hende i sit hjem hotel “Sonnenhof” i Schwäbischen “Kleineaspach”, for at høre meget mere om den vellykkede sangerinde. Det var tilbage i December 2012.

Hun var da i gang med at skrive en kogebog, havde og har stadig mange optrædener, og Andrea var samtidig midt i forberedelserne til hendes første store tv-show.

“Det er allerede vanvittigt alt dette under én hat. Jeg tror, at efter dette spektakulære show, er jeg virkelig flad, “fortalte hun munteret.

Kraften får hun fra naturen. når hun med sine hunde “Ben” og “Simba” tager sig en løbetur i de vinterlige skove. Naturligvis også fra familien som forstærker den.

Andrea: “Det vigtigste er, at du er i svære tider ikke bliver blind og det gør man bedst sammen med sin familie,  hvor den ene er der for den anden, vi er alle her et stort team, vi lever i drømmen om en ægte stor familie “

Og en anden ting så elsker hotel fruen sin lille privat zoo som hun har ved Sonnehof.  Der bor kyllinger, ænder, gæs, harer, får, geder, ponyer, grise, alpakas og er for Andrea en oase.

Jeg sidder hjertelig gerne mellem dyrene”. En beroligende følelse fra de mange shows.

andrea hestKilde: NEUE POST december 2012

Tidligere artikelMagisk aften
Næste artikelFan tur til Hamburg 2014