Berlin 2019 ny pris:

Datoerne er 26-27-28 Juli 2019

Så fik vi en mere præcis pris for turen til Berlin 2019

Prisen for 2 personer er 4795,- kr.

Prisen for 1 person er: 3295,- kr.

Det er inkl.

Kørsel, Billet, Hotel m. morgenmad

Derudover vil der fredag under kørslen være morgenmad, middagsmad, kaffe/Te og sodavand og øl og en lille en til morgenkaffen.

Ønsker man en siddeplads skal man ligge 80 kr. pr. stk. oveni prisen.

Aftensmad samt drikkevarer dertil er selvbetalende fredag aften, middagsmad og aftensmad og drikkevarer er selvbetalende lørdag.

Vi skal bo på Hotel Benn, et hyggeligt hotel i den historiske gågade i Spandau. Derfra er der ikke langt til hyggelige restaurant. Og så tager det kun 15 min at køre til koncerten i busserne.

Andrea Berg giver Op Air i Berlin og i stedet for at tage turen til Aspach synes vi det kunne være sjovt at opleve hende ved en Open Air et  andet sted og så er turen ikke lige så lang som til Aspach.

At vi er ude allerede nu, er at billetterne er sat til salg og vi har fået indtil 1 feb. 2018 Til at give jer chancen for at komme med på endnu en fantastisk tur sammen med andre fans.

Der er lagt op til nyt sceneshow

Som Andrea skriver: “Vi har alle travlt med at planlægge det nye sceneshow og en uforglemmelig koncertoplevelse for dig”.

Så tøv ikke med at skrive til Karin på mail eller giv hende et kald på 53301211.

Ang. betaling skal man indbetale et depositum på 1000 kr. pr. person som ikke kan refunderes hvis man finder ud af man alligevel ikke deltage. Det er fordi vi skal betale billetterne d. 5 feb. Så jeres indbetaling skal senest betales 1. feb.

Vi håber mange vil deltage og være med til endnu en super tur i 2019.

Hilsen

Karin, Teddy og Thomas

 

Tidligere artikelNytår hilen fra Andrea
Næste artikelFanklub leder træf 2018