Hej alle sammen

Jeg håber i havde en god start på det nye år.

For mig selv har de sidste par dage været meget spændende. Med store forventninger har vi glædet os til liveshowet “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” for endelig at komme ud med nyheden, at det nye studiealbum MOSAIK udkommer den 5 April 2019 og man kan forudbestille nu og her. Jeg vil meget gerne takke jer meget.

For to år siden startede vi, med at sætte vores MOSAIK gradvis sammen. Jeg har med vilje taget tilstrækkelig tid, de indtryk fra min fantastiske Afrika rejse som er pakket ind i de nye sange. At forstå livets mirakler, er på samme tid at føle det på første hånd. På den måde skal vi leve vores drømme her og nu og ikke udskyde noget – velvidende at det ikke kun er det runde og funklende, men også de kantede og mørke mosaiksten. Men uanset hvad der sker, er et sikkert: Vi gør det bedste af det – lad os ikke tabe tid!

2019 bliver vores år: Jeg glæder mig til vores rejse sammen, som vil føre os til MOSAIK Live Arena Tour gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Og jeg glæder mig til jer!

Vær Beskyttet

Jeres Andrea

Tidligere artikelDen nye CD fra Andrea Berg”Mosaik”
Næste artikelAndrea Berg – indvielse af Schlossalmbahn i Bad Hofgastein den 18. Januar 2019