Nyhedsbrev fra Andrea Büro

På hendes “Atlantis” tourne kidnappede Andrea Berg sine fans ind i en undervands verden. Alene i Køln var der mere end 15.000 begejstrede tilskuere der så den spektakulære forstilling. Når sangerinden sang super hits som “Kilimandscharo” eller sange fra sit aktuelle album, som har opnået flere gange platin, i sin blå glitrende kjole foran kulissen fra et sunket ruin. For i næste øjeblik, at bære en kåbe for at føre sit publikum videre ind i verden.

Nu er denne ekstraordinære koncert oplevelse endelig tilgængængelig for alle: I fredags udkom dobbelt albummet på DVD og Blu-Ray “Atlantis- Live” fra Køln Lanxess Arena. Ud over den komplette koncert og det fantastiske sceneshow er der også en del bonus materiale. Tilskuerne får et direkte indblik i abejdet bag kulisserne og ledsager Andrea tæt på tour starten i Erfurt.

Fans har i weekenden kunne opleve Andrea til “Heimspiel” hvor mere end 30.000 tilskuere var tilstede og fik en oplevelse, med masser af overraskelser.

TV Tip

Og fik du ikke nok eller var du ikke tilstede, men gerne vil opleve det, kan man den 26 juli 2014 på ZDF kl. 20.15 eksklusivt se det på TV – “Andrea Berg – Heimspiel” i den bedste sendetid.

Andrea Berg heimspiel

Kilde: Andrea Berg. Büro