Om fanklubben

Hvorfor denne fanklub om Andrea Berg? Vi har tit søgt efter information omkring Andrea Berg her i Danmark. Det har været meget sparsomt, for Andrea Berg er ikke så kendt herhjemme endnu, og det syntes vi er synd, for hun laver noget fremragende Schlagermusik og er en af Tysklands absolutte største schlagerstjerner.

Har derfor længe gået og leget med tanken om at lave en fanklub for os her i Danmark, som elsker Andrea Bergs musik og ad denne vej, gøre hende mere kendt her i Danmark. Endelig tog vi så beslutningen og fik oprettet dette site som dermed er starten på den danske fanklub.

Vi vil forsøge at udgive nyheder omkring Andrea Berg, og den tyske Schlager Scene generelt. Så hvis der er en eller flere derud som sidder med informationer omkring Andrea Berg, det kan enten være billeder, egne filmoptagelser m.m., så må man meget gerne sende os det, eller selv lægge det op i vores forum.

Så alt i alt vil vi gennem denne side følge op på nyheder, koncerter, rejser der går til koncerterne og se om vi kan få nogle gode tilbud til os danske fans som gerne vil opleve Andrea Berg live.

Generel info om fanklubben

Hvad koster det at være medlem?

Vi har forskellige medlemskaber. Se mere her: Bliv medlem

Hvad får man ud af at være medlem?

Man får hele tiden nyheder om Andrea Berg, fra forskellige medier i Tyskland samt fra hendes tyske Facebook. Da det ikke er alle der kan tysk, så oversætter vi så alle kan være med.

Der ud over, så forsøger vi at arrangere rejser til Andreas koncerter og andre arrangementer.

Karin & Teddy Brogaard

Karin – Andrea – Teddy holder Andreas pris.
andrea-berg-fan-moede-aspach-2015-12
Her er vi ved at få autogram på alle de ting vi har med fra mange af vores medlemmer. Det er så godt at vi har den mulighed for jer. Vi får også ting til jer som I kan vinde.
Så er vi samlet igen
Karin-Andrea-Berg-Teddy
Karin Brogaard – Andrea Berg – Teddy Brogaard – Da Andrea Berg var med i Top Charlie i Kbh.