Aspacher vin crème

Så er den første opskrift kommet ud, fra Andreas kogebog. Det er en simpel opskrift, men lyder ganske udmærket og rigtigt lækker.

Aspacher vin Crëme:

Ingredienser til 4-6 personer:

6 Blade hvid gelatine (husplas)
300 ml fløde
4 æggeblommer
100 g. sukker
250 ml Aspacher hvidvin ( der må vi nok finde en hvidvin vi selv kan bruge)
250 g bær (jordbær, hindbær, blåbær)

Andrea Berg Aspacher weincreme

Læg husplasen i koldt vand. Hæld fløden i en skål og pisk den stiv. Bland æggeblommer med sukkeret i en skål.  Sæt skålen over et varmt vand bad, bunden må ikke røre vandet, ellers stivner massen. kom hvidvinen i under konstant røren i æggemassen. Rør over vand badet så længe til massen binder. Ved ca. 75 grader får massen en cremerig konsistens. Tag husblasen op ad vandet og rør den i massen. Hæld cremen så hurtigt som muligt i en kold skål og rør derefter et par minutter. Rør flødeskummen i og stil creme i køleskabet i mindst 5 timer eller over natten.

Bærerne vaskes og man giver dem lidt sukker og serveres sammen med cremen.

Andrea Berg vin creme

Kilde: Gold-tv.de