Schlager dronningen Andrea Berg synger i hendes mega hits om kærlighed og smerte.

Med hendes sang “Du hast mich 1000 Mal belogen” går hun lige ind i mange fans hjerter. Før hendes optræden ved Schlager festival fortalte Andrea Berg til B.Z. hendes hemmelighed bag hendes mega hits.

Du græd ved din sidste koncert i O2 World. Hvad var det ved Berlin ?

Jeg er en meget følsom type, der kan give afløb for mine følelser. Og det er også det der forbinder mig med mine fans. Vi giver os selv til kende, gemmer os ikke. Til min sidste koncert blev jeg overvældet af det fantastiske publikum ved Berlin koncerten i O2 World og det rørte mig virkelig dybt. Det var et særligt øjeblik.

Du er meget af sted. Hvordan regulere du balancen mellem karriere og familie?

Under min tourne, finder koncerterne mest sted i weekenderne, så i løbet af ugen kan jeg være med min familie. Jeg har også brug for at komme hjem og slappe af. Derudover nyder jeg, når jeg kan hjælpe på hotellet og Uli samt vores projekter på Sonnenhof. Det er også skønheden i vores liv sammen. Hos os lever vi flere genrationer sammen. Så ved jeg altid, at der bliver sørget godt for min datter Lena, også når ikke jeg er der.

Har din sang “100 Mal belogen…” en biografisk baggrund?

Den optrådte på mit sjette studio album. Det var et album, jeg havde det svært med. Det var i den periode med adskillelsen fra Lenas far. Min far og jeg var på det tidspunkt meget af sted. Derfor havde vi også en masse tid, til at snakke om min situation, hvad der var godt for mig. Så et eller andet sted på en tankstation kom linien til mig: “Du hast mich tausendmal belogen, du hast mich tausendmal verletzt”. Og det viser sig også idag: Alt har på en eller anden måde givet mening. Havde jeg ikke på det tidspunkt været såret, var jeg sandsynligvis ikke kommet på den titel.

Du designer selv dine scene outfit. Hvor vigtigt er det, at du er sexet?

Naturligvis viser jeg gerne den side af mig. Men især vil jeg gerne føle mig godt tilpas og det er engang imellem et mere vovet scene outfit. Hjemme træffer man mig mest med Dirndl og i gummistøvler.

Du træner meget, for at holde den slanke figur. “Würden Sie der Natur im Zweifelsfall auch auf die Sprünge helfen?” (Vi kan ikke oversætte denne sætning, er der en af fansne der kan?)

Nej, nej, det kommer overhovedet ikke på tale. Jeg er en mennekse af glæde og også åben. Jeg spiser også gerne husmandskost, Schwaben køkkenet er forudbestemt (Griner).

hjemme

Kilde: BZ. Berlin.de

 

 

 

 

Tidligere artikelNyt om “Atlantis” DVD og Blue- Ray
Næste artikel39 dage til Heimspiel