Hallo i kære!

Ja, det passer! Dieter Bohlen har efter 8 succesfulde år afsluttet vores samarbejde pr- e-mail. Naturligvis er jeg ked af det. Men i skal ikke bekymrer jer for mig! En af de mange sange jeg skrevet sammen med Dieter hedder “Davon geht die Welt nicht unter” (Dette går verden ikke under)”!

Altså, kroning og fuld gas! Dieter og jeg havde en god tid og stressede aldrig hinanden. Jeg respektere hans beslutning helt! Man kan ikke være kreativ, hvis man har mistet det sjove i et projekt. Jeg ønsker ham virkelig af helt hjertet sundhed, harmonie og mange succesfulde projekter, som han kan nyde!

Jeg er lige kommet tilbage fra Florida og har hjembragt et mega Heimspiel show! Jeg glæder mig til det som kommer, da jeg har en skøn familie, gode venner og i over 25 år har de bedste fans i verden. Altså det kan ikke være tilfældigt! Jeg er meget spændt hvad der nu kommer!! og for resten “Ja jeg vil”

Være beskyttet og hav en god dag.

Jeres Andrea

Andrea Berg, Facebook
Tidligere artikelAndrea nyder Miami
Næste artikelDie Kraft der Liebe (Kærlighedens kraft)