Fantastisk start på gyldne oktober… “🥰”Rigtig god og afslappende weekend!

Efteråret er ved at flytte ind..

Hej kære

Jeg har meget triste nyheder. Eugen Römer er død. Han er nu startet på sin store rejse – forløst fra sin alvorlige sygdom. Mine tanker er med hans familie, kære og venner. Eugen vil aldrig være tavs. Alle hans vidunderlige melodier, hans passion for musik, hans kreativitet, sjælsdybde og kærlighed gør ham udødelig. Alene for mig skabte han næsten 150 sange… Mine største hits som ′′ Kilimanjaro “, ′′du hast mich tausendmal belogen “, ′′ und wenn ich geh “, ′′”Auch heute noch “, ′′ Tango Amore ′′ “, ′′ Wenn du mich willst (dann küss mich doch) ′′ og så mange flere skylder jeg ham.

Tilbage i foråret skrev jeg en sang med Eugen. Og for bare en uge siden spillede jeg ham vores ballade version af ′′ Følelserne har fortrolighed ′′! Jeg ved, at showet skal fortsætte… Og jeg ved, at Eugen vil have os til at fejre og fylde livet med kærlighed.

Jeg vil starte min Hitmedley på ′′ Giovanni Zarrella Show ′′ i morgen aften på ZDF med denne stille udgave – for Eugen… I dyb taknemmelighed. (showet har været sendt – Karin)

Mvh Andrea

Tidligere artikelSommer/sensommerfest
Næste artikelGlædelig Jul