Hun er schlager dronning og det er ikke kun i tyskland

Andrea Berg har igen knækket rekorderne. I den østrigske Top 40 chart har hendes “best of”-album ligget i 500 uger! Det har andre kunstner endnu ikke formået. Siden fremstillingen af pladen i slutningen af ​​oktober 2001, blev den solgt i over to millioner eksemplarer.

“Jeg er virkelig overvældet og kan ikke engang fatte det. Det er utroligt, men en vidunderlig følelse! En særlig tak går til alle mine fans, der  har støttet mig stort i mange år og gøre dette øjeblik muligt,” siger Andrea Berg til BILD.de.

Også de tyske fans forguder deres schlager dronning, der har albummet ligget på top 100 i 346 uger, så længe har ingen andre ligget der.

Således har den indfødte Krefelderinde slået superstjernerne af pind, bl.a. Pink Floyds album “Wish You Hvor Here” som har ligget 327 uger på hitlisterne.

Hvorfor har denne kunstnerinde så stor succes ?

Fans elsker hendes ægthed. Trods sin succes, er sangerinden ikke ophævet, og ønsker at være tæt på sine fans.

Andrea bor sammen med sin mand, hotelejer og spiller agent Uli Ferber og hendes datter i Aspach (Baden-Württemberg). Det er her hits som: “Das kann kein Zufall sein“, „Mein brennendes Herz“ eller “Du hast mich tausendmal belogen“. Sangteksten fanger de mange fans! I fremtiden kan vi være sikker på hun også vil levere sange til hit listerne.

andreaKilde: bild.de

 

Tidligere artikelAndrea, Helene, Semino top trio til Florian Silbereisen forårsfest
Næste artikelHer får Andrea sin world rekord overrakt