GODT NYTÅR ALLE SAMMEN

Så vender vi lige tilbage, da vi er blevet spurgt om hvorfor vi skal stå på i Flensburg og ikke have opsamling steder i Danmark.

Ang. Stuttgart 2017 Heimspiel Andrea Berg

Efter flere henvendelsen har vi derfor udregnet en ny pris med kørsel og opsamling fra Danmark.

Vi har fået flyttet fristen til d. 5. februar med billetterne, så det giver jer en frist til og med 1. februar med at bestille og betale.

flere billetter, da vi har de sidste der er til salg.

Så det er nu hvis man ønsker at komme med.

Ny pris

Derfor har jeg udregnet en pris hvor vi står på ved opsamlingsstederne, og selvfølgelig bliver vi også sat af der.

Så det ser ud som følgende:

Prisen er udregnet for 40 personer, det betyder at vi skal have min. 20 mere med.

Så det er nu i skal slå til hvis man ønsker at komme med på denne fantastiske tur til Heimspiel i Stuttgart og være sammen med en masse dejlige fanmedlemmer.

Man må gerne dele værelser og ønsker man at dele værelse med en man ikke kender, så skriv det til mig og jeg skal se om ikke der skulle komme en eller flere som har samme ønske.

Priserne ser ud som flg.:

Priserne er inkl. Hotel, billet, to gange aftensmad og bus:

Pris pr. person stående: 5395,-

Pris for to personer stående: 8395,-

Pris pr. person for siddende: 5695,

Pris for to personer siddende: 8995,-

Dette vil blive den endelige pris for afgange:

Opsamling gennem Jylland og Sjælland:

Flg. Steder man kan stå på:

Hillerød
Hovedbanen
Køge/Ølby
Ringsted
Slagelse
Odense
Middelfart
Ålborg
Randers
Århus
Skanderborg
Horsens
Vejle
Kolding
Rødekro

Programmet er som flg.:

Afrejse fra Danmark torsdag d. 13 juli 2017 kl. meget tidlig om morgen. (tider kommer senere)

Fredag: er der tur til Sonnenhof, hvor man på egen hånd kan gå rundt og se hotellet og området. Vi køre tilbage til hotellet og får aftensmad.

Lørdag: morgenmad til alle.

Herefter afslapning på egen hånd til vi kører til koncerten først på eftermiddagen.

Aftensmad lørdag er for egen regning ude ved koncerten.

Hjem igen omkring midnat.

Søndag: morgenmad

Herefter er der igen tid på egen hånd, før vi skal til fan træf ca. kl. 10.

Total fest og hygge ved fan træf, indtil vi kører mod hotellet igen omkring kl. 15
Omkring kl. 17:30 kører vi til Sonnenhof og indtager aftensmaden (for egen regning)

Hjem igen om aften til hotellet.

Mandag: morgenmad til alle.

Om formiddagen kører vi mod Danmark igen.

Vi glæder os til at se jer på turen og håber som altid på mange hyggelige timer.

Giv en kommentar

Vær den første til at kommentere

Giv besked ved
wpDiscuz