Vi syntes vi har fortjent det, lige som alle andre, ferie. Så vi holder også ferie og der vil derfor ikke være den store aktivitet fra vores side af i fanklubben i perioden d 19 juli og til den 4 august, begge dage inklusiv.

Vi vil stadig kunne kontaktes pr mail, men vi vil kun besvare de mest vigtige mails. Vi vil selvfølgelig samle op på alle mails efter ferien, så får man ikke svar, så fortvivl ikke, det kommer, blot efter den 4 august.

Vi håber selvfølgelig at der kommer nye medlemmer som kan holde gang i vores forum og snakke om alt muligt omkring Andrea eller andet. Har man lyst til det, kan man også tjekke vores andet site ud, TyskSchlager.dk hvor man kan læse meget mere om den tyske schlager scene.

God sommer til jer alle

Karin og Teddy Brogaard.