Sommerkomsammen til Juni

Kære medlemmer

Så nærmer vi os sommeren og igen i år åbner vi vores hjem for medlemmerne og i den anledning vil det glæde Teddy, Thomas og mig (Karin) at invitere jer til lidt sommer hygge på terrassen på Vibevej 6, 6430 Nordborg.

Dette vil foregår Lørdag d. 30 Juni 2018, kl. 15.00, hvor der vil være kaffe og hjemmebag.

Derefter vil der være hygge, måske en lille konkurrence.

Teddy samt den som frivilligt hjælper vil tænde op i grillen, i løbet af eftermiddagen.

Andre vil sørge for borddækning og hjælpe hvor der ellers kan.

Kl. ca. 18 vil der være lidt spiseligt igen.

Forstiller os noget som:

Forret: Tunmousse med flute

Hovedret: Oksesteg, Revelsben og pølser, kold kartoffelsalat, salat, flute og dressing.

Dessert: hjemmelavet islagkage eller noget derhen ad med friske bær.

Efter maden er der afslapning og hygge samt kaffen/ irsk kaffe/ The og lidt sødt til tanden som vil blive serveret når den er klar.

Drikkevare til hele dagen er med i prisen. Det er øl/vand/sodavand/ vin

Prisen for dette arrangement er 500 kr. pr. person

Vi håber at i har lyst til at deltage og nyde endnu en dag sammen andre fans.

S.U. senest d. 18 juni, enten på mail eller man kan ringe på 53301211, samt betaling skal ske d. 18 Juni på konto nr. 1551 4406238253

Dem der ønsker at overnatte er der et hotel mindre end 1 km fra os. Ved at de som valgte at overnatte der sidste år, nød gåturen langs søen.

Hotel Nordborg sø

Adresse: Stadionvej 1, 6430 Nordborg

Telefon: 74 45 19 19

Er du fra Sjælland og mangler en at køre med, så kan Leif have 4 med, Leif køre hjem igen efter afslutning, så mangler du en at køre med så skriv til mig og jeg vil sørge for Leif får besked.

Vi glæder os og håber mange vil komme til nogle hyggelige timer.

HUSK AT TAGE TØJ PÅ EFTER VEJRET, DA VI SKAL VÆRE UDE.

Teddy, Karin og Thomas

Facebook Comments