Klik på billedet for at bestille benzinkort

Nu kan du også støtte klubben med dit Dankort. Det er supernemt, og OK betaler sponsorbeløbet.

OK har gjort det supernemt for jer for at støtte os. Nu kan vores medlemmer også støtte med Dankortet. Det eneste, I skal gøre, er at tilføje Dankortet som betalingsmiddel i OK’s gratis app. Så får fanklubben 5 øre pr. liter – præcis som man kender det fra OK Benzinkortet. Og en ekstra støtte på 200 kr., første gang man har tanket 500 liter. Med OK Tank & Betal-app kan fanklubbens medlemmer både betale fra forsædet, finde nærmeste tank og blive siddende bag rattet, når bilen bliver vasket.

Og uanset om de betaler med deres Dankort eller OK Benzinkort, får foreningen 5 øre pr. liter.

Så skynd dig at hente OK’s Tank & Betal-app, og tilføj dit Dankort i appen samt vælge fanklubben i Appen. Så støtter du klubben med 5 øre/liter, hver gang du tanker bilen.

Hent OK’s app her: OK App

Ved problemer eller spørgsmål, ring til Karin på 53301211