Så er Andra nomineret igen. Denne gang er det til den “Golden Henne” altså den Gyldne Høne.

Die Golden Henne er en årlig tysk offentlighed og medier award, til minde om den afdøde entertainer Helga Hahnemann der døde i 1991, og som havde tilnavnet “chicken”.
golden-henne
Trofæet har en vægt på over 3,5 kg og er en 22 cm høj forgyldt bronze kylling, som blev skabt af Berlin kunstner Christian Bonnet. Prisen er blev uddelt 1995-2010 i Friedrichstadt-Palast i Berlin. Siden 2011 er prisoverrækkelsen afholdet i teatret på Potsdamer Platz. Arrangører er bladet Superillu og den centrale tyske Broadcasting, og deres læsere eller seere bestemme vinderne og Friedrichstadt-Palast.

Honoreres personer fra områderne politik, kultur, sport og massemedierne. I 2007 var der for første gang i begivenheden  en stor mængde ved telefonen i aftens direkte udsendelse af kategorien “Newcomer of the Year”. Selv kategorien “Television” var opdelt i “underholdning” og “drama”.

The Golden Hen er produceret af magasinet Superillu, MDR og RBB og hovedsagelig sponsoreret af østtyske virksomheder. Med tidligere vundet fire høns Wolfgang Stumph, Carmen Nebel og Helene Fischer er de de mest succesfulde vinder af Den Gyldne høne.

Der er som nævnt 4 kategorier man skal stemme på og de er:

1. Moderation

2. Skuespillere

3. Musik – og dermed her der skal stemmes på Andrea Berg.

4. Sport

5. Afgivelse af ens info, og man kan vinde en Citroen C4 Picasso.

For at stemme, så klik på linket her: Die Golde Henne, når siden åbner, så tyrk på “zur wahl” og man vil komme direkte til afstemningen. Afstemningen kan kun gives indtil kl 24 i aften, så det er ikke for sent endnu.

Vi blev gjort opmærksom på denne begivenhed i dag, via mail fra Andreas manager. Skynd jer at stem og man skal stemme i alle 4 kategorier og afslutte med at skrive sine info, ellers tæller ens afstemning ikke med. Die Golde Henne

 

Tidligere artikelAndrea Berg i et interview om Flumserberg: “Det er utroligt”
Næste artikelVind med Andrea Berg