Andrea Berg fanklub invitere Fanmedlemmer og Facebook brugere af Fanklubben Facebook side til Stuttgart 2017

Vi har stadig 8 sidde pladser og 21 stå pladser tilbage.

Siddepladserne er lige midt for scenen, så det gælder om at være hurtigt, hvis man ønsker en af disse.

Vi har reserveret værelser på samme hotel som sidst HOTEL STUTTGART – Schwieberdingen, Felsenbergweg 3, 71701 Schwieberdingen hvor der vil være den sædvanlig forplejning. Mad når vi ankommer, morgenmad alle dage, aftensmad fredag for dem der ikke tager til koncert begge dage. Søndag forsøger vi at få samme aftale igen med Sonnenhof, de har nogle gode store bøffer og kæmpe isdesserter.

Middagsmad alle dage er for egen regning og aftensmad lørdag og søndag og mandag er for egen regning.

Programmet som det foreløbig ser ud (ændringer kan forekomme)

1. Afrejse fra Danmark torsdag d. 13 juli 2017 meget tidlig om morgen.
  2. Ankomst til hotellet aften, hvor vi får værelser og derefter noget mad. Herefter kan det jo ske at der opstår hygge et eller andet sted på området.
  3. Fredag morgenmad til alle
  4. Så er der tur til Stuttgart gågade, om eftermiddagen da der er blevet ønsket dette. Var nu også rigtigt hyggelig sidste gang. Ønsker nogen at komme til koncert fredag også bedes i selv købe billet til dette.
  5. Bus til dem som skal til koncert fredag. Aftensmad og hygge til dem der bliver på hotellet.
  6. bus hjem fra koncert.
  7. Lørdag morgenmad til alle.
  8. Herefter afslapning på egen hånd til vi kører til koncerten først på eftermiddagen.
  9. Aftensmad lørdag er for egen regning ude ved koncerten.
  10. Hjem igen omkring midnat.
  11. Søndag morgenmad
  12. Herefter er der ingen tid, for vi skal til fantræf ca. kl 10.
  13. Total fest og hygge ved fantræf indtil vi kører mod hotellet igen omkring kl 15
  14. Omkring kl 17:30 kører vi til Sonnenhof og indtager aftensmaden (for egen regning)
  15. Hjem igen sent om aften.
  16. Mandag morgenmad til alle.
  17. Om formiddagen kører vi mod Danmark igen.

Tiderne er kun ca. tider, vi skal sørge for at vores chauffør over holder sine køre hviletider.

Priserne er inkl. 4 Overnatninger, billet til om lørdagen to gange aftensmad og bus m. chauffør

Pris for 2 person med ståplads: 6995,-

Pris for 2 personer med siddeplads: 7595,-

Pris for 1 person med ståplads: 4795,-

Pris for 1 person med siddeplads: 5095,-

Så har vi det at vi kun kan reservere billetterne i meget kort tid, så ønsker man at deltage på denne fantastiske tur, med en masse dejlige fans, så skal vi bede jer indbetale 1000 kr., inden d. 15-8-2016

Resten skal være betalt senest 15 juni 2017, så man kan selv vælge om man vil dele beløbet af flere gange.

Tilmelding skal ske inden d. 15-8 – 2016 på mail eller tlf. karinjuhlmortensen@hotmail.com / 53301211 efter kl. 18.

Indbetaling skal ske på kontonr: reg: 1551 kontonr. 4406238253

Husk at skrive jeres navn ved indbetaling.

Og ved tilmelding skal man huske at skrive hvor i ønsker påstigning, bussen køre fra Hillerød og ind over Fyn, og Ålborg og ned efter, samling afk. 63 pendler pladsen.