Stuttgart 2017

Så nærmer tiden sig for at fanklubben tager til heimspiel 2017 og vi glæder os til at se jer som har tilmeldt sig turen.

Skulle der sidde nogen af vores medlemmer som selv køre derned og gerne vil med ud på Sonnenhof og spise søndag aften d. 16 juli, kan i skrive til mig og tilmelde jer. Skriv til mig på mail: karinjuhlmortensen@hotmail.com

Husk også at søndag formiddag hvor vi er tilbage på arenaen, hvor vi får taget fælles billede med Andrea, skal i også give besked om i er derude. Og det er også denne dag, hvor vi får mulighed for at “købe” et stykke af dragen, bidraget for dette stykke som kan være fra 5 Euro til hvad man har lyst til, vil Andrea give til et af hendes steder hun er projekter for.