Andrea Berg er jo en sangerinde med succes og Dieter Bohlen er manden der producerede mange af hendes sange. Sammen var de et perfekt match. Schlagerplanet fortæller om deres fælles projekt med Andrea Berg og Dieter Bohlen.

Andrea Berg og Dieter Bohlen er et af de mest succesrige hold i schlager verden. Hun er schlager dronning og han er en succesrig producent. Sammen har de opnået en masse. Selv om deres veje skiltes i 2012, er de en drømme duo.

Da de skulle producere albummet “Schwerelos” sammen i 2010, i studiet, var der ingen der forstillede sig at det ville blive en succes historie. Men takket være Dieter Bohlen har Andrea Berg fundet nye sider. Hans ideer, men også kritik, gik fint. Det andet album “Arbenteuer” var også en succes.

Sammenarbejdet har givet hits som “„Du kannst noch nicht mal richtig lügen“, „Ich schieß dich auf den Mond“  og  „Lebenslänglich“  har den tyske superstjerne mærket en succes med.

Sidste år sluttede deres professionel forhold. Så nu står hun på egne ben.

“Man skal stoppe mens det går godt, jeg ønsker Andrea lykke på hendes videre vej”

Det var ikke en konflikt der fik dem til at skilles, de holdte kontakten, også bagefter. I år har de optrådt sammen i DSDS Dieter som jury og Andrea som gæstejury.

For det fælles arbejde har de modtaget guld 17 gange for “Schwerlos” og “Arbenteuer”.

Det nye album som kommer fra Andrea “Atlantis” er Dieter Bohlen ikke med til at lave. Albummet kommer i 2014.

Andrea+Berg+Advent+Party+100+000+Lights+TV+JXu9sxlsJdnlKilde: schlagerplanet.de

Artikel: schlagerplanet

Tidligere artikelAndrea Berg på TV: Star Quiz og Andrea Berg Show
Næste artikelPinsen vel overstået