mandag, november 19, 2018
Forside Trøje

Trøje

Så har vi fået designet en fan T-shirt som vi kan bruge når vi skal til koncerter, eller bare i det daglige for at fortælle alle andre, at vi holder af Andrea Berg og støtter hende med en fanklub.

Vi håber selvfølgelig at I køber den, så vi kan vise Andrea Berg og andre til koncerterne, at vi også kan lide hende her i Danmark.

Designet er lavet til Vistaprint’s system, så derfor skal trøjen bestilles hos dem. Det er ikke noget vi tjener på eller får nogle fordele af, da man selv opretter en konto og bestiller der. Vi har ellers forsøgt at forhandle med dem, men de er ikke til at hugge eller stikke i, men det er det sted hvor man nemmest kan bestille en eller flere trøjer, samt meget mere hvis man ønsker dette.

Billedet der skal bruges kan hentes via linket nederst. Det eneste krav vi har er at trøjen eller andre genstande er i hvid, også selv om man måske er mere til sort, så er designet ikke lavet til sort og vil derfor ikke tage sig godt ud. Man kan selv bestemme tryk på bagsiden af trøjen.

Hvis i har problemer er i velkommen til at skrive til på mail: info@andreaberg-fanklub.dk oplys jeres telefonnummer og vi ringer tilbage.

Dem som vil være med, så kan de bestilles her: Vistaprint

T-shirt

Download skabelon

Hvordan bestiller jeg?

Vi bringer her en guide til hvordan man laver og bestiller denne t-shirt.

1

Man skal starte med at være logget ind i vores fanklub, ellers kan man ikke hente billedet der skal bruges til trøjen. Klik herefter på menupunktet “Trøje” i topmenuen. Herefter klikker på på det lille “Download” og gemmer billedfilen på ens computer. Man skal ikke åbne det, blot gemme det. Der er ikke nogen virus eller andet i denne fil.

2

Herefter går man på vistaprint.dk  og klikker på “Log ind” oppe i toppen.

3

Er man ikke kunde i forvejen, så vælger man “Nej, jeg er ny kunde” og udfylder navn, adresse, et kodeord m.m. og trykker på “Tilmeld” (Den blå knap)

4

Så er man logget ind, og man kan begynde sit indkøb. Klik på “Alle produkter” i top menuen.

5

Klik på “Alle produkter”, “Tøj og tilbehør” og derefter hvilken model man skal bruge.  Herre, dame eller børne T-shirts.

6

Så skal man så tage stilling til hvilken kvalitet man vil have. Vi anbefaler den billige til 75.- kroner. Men det bestemmer man jo helt selv. Så klik på “Begynd” på en af de to kvaliteter.

7

Så frem kommer der denne skærm, og her lukker man blot det lille vindue på det orange/røde kryds. Herefter vælger man den første model med den stor grå firkant på trøjen.

8

Skal man huske hvor man har lagt det billede man gemte først i guiden her, for det skal man bruge nu. Tryk på “Gennemse” og find herefter billedet på din computer “T-shirt.psd” hedder filen. Nå man har fundet det så trykke man ok.

9

Herefter begynder billedet at blive uploadet til Vistaprint.

10

Man få så at vide at billedkvaliteten er meget god. Det man så skal gøre, og det er ret vigtigt for ellers bliver billedet for lille på trøjen. Man skal klikke på “Beskær dette billede”.

11

Så kommer der endnu et lille vindue frem, her vælger man “Tilpas” og trykker på ok.

12

Så skal man sørge for at T-shirten er hvid. Billedet er lavet til hvid, og vil ikke se godt ud på en grå eller sort, da der vil fremkomme en hvid kant rundt omkring Andrea Berg.

Tryk på næste.13

Så får man tilbuddet om der skal være noget på ryggen. Det er helt op til jer selv om der skal være det. Man kunne evt. brug billedet her også, eller skrive navn eller andet, så længe det ikke er stødende eller på anden måde upassende. Bemærk at trøjen så bliver dyre hvis man sætter noget på her. Hvis man blot tager trøjen med blank ryg, så trykker man blot på næste.

14

Så bliver man bedt om at godkende korrekturen. Så flueben i det lille felt “Jeg har læst testen ovenfor, og jeg acceptere”

15

Så skal der vælges størrelse.  Når man har fundet ens størrelse og hvor mange man skal have, så tryk på næste igen.

16

så bliver man mødt med om man vil vælge en bedre kvalitet igen. Igen er det op til en selv. Efter valget, så trykker man blot på næsten igen.

17

Så kommer den grimme del, nemlig betalingen. For at gøre det billigst, så vælg “Standard” leveringen. Udfyld herefter alle relevante info om dig selv. Sidst klik på næste.

18

Så skal man vælge hvordan man vil betale, og sidst trykke godkend.

Det var det, og håber at den er til at finde ud af. Ellers så vil vi gerne hjælpe, så godt vi nu kan. Man kan desværre ikke få andre modeller hos Vista print en de fremviste, så v-hals kan man desværre ikke få (blot hvis man ønskede dette).

Der er meget sjovt at købe hos Vista print, og det er tilladt at benytte billedet til andre produkter også, så længe det holdes sagligt og ikke bruges for at skade klubben eller Andrea Berg.

Mest populærer

HOT NYT