Til alle der skal til Aspach 2014

Vi vil dele denne nye besked vi modtog sent i går aftes, så alle der skal til Aspach i år har noget at glæde sig til.

Kære Fanklub ledere

Vi kan udelukkende i dag annoncere følgende nyheder:

Ved dette år Heimspiel/Open Air den 18 og 19 Juli 2014 vil følgende gæster optræde:

Musik Express www.musik-express.info

DJ Erich Fuchs www.erich-fuchs.at

Karl Byene (Irisk sanger, ikke flere oplysninger er tilgengænglig)

Vært vil denne begivenhed vil være den kendte SWR4 vært Michael Branik.

Der ud over vil der også være en overraskende stjerne gæst, så vær spændt.

Kilde: Andrea Berg, buro

Facebook Comments

Giv en kommentar

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
John Nissen fra Facebook

Er meget skuffet over dette program!!! Ligegyldige navne! Vi må håbe at overraskelsen er noget værd?
Det bliver 2 lange eftermiddage at stå og vente på Andrea fra 16.00-21.00!
De 2 sidste år har Wolkenfrei og Fantasy optrådt! Hvorfor er de mon ikke med i år? Begge er jo voldsomt populære i øjeblikket!

Jeg kan kun give dig ret. Det er ret røvkedeligt det de præsentere der. Jeg vil tro at Wolkenfrei og Fantasy er optaget af noget andet. Wolkenfrei har jo fået stor succes så de er sikkert på andre opgaver de dage. Det samme vil jeg tro med Fantasy, efter de lige har udgivet deres nye album.

men ja, totalt nederen program, det er en ommer.

John Nissen

Hverken Fantasy eller Wolkenfrei har noget andet i deres terminkalender disse 2 aftener???

Derfor må det være et bevist valg 🙁 Måske også et pengespørgsmål?

Men begge hører jo hjemme i Aspach, da begge grupper er startet på Hotel Sonnenhof! Begge har også samme management, nemlig “AFM Management”, som ledes af Andreas Ferber. Andreas er søn af Uli!

Jeg kan se at Wolkenfrei optræder på Sonnenhof om torsdagen, 17. juli!

John

Ok, jeg havde ikke tjekket deres kalender 😀

JA det må være et bevist valg, men det er da godt nok et ret dårligt valg, må man sige.

Jeg ved ikke hvad de har tænkt på dernede.

connie.ks

hej Teddy og john

Connie

Hej Connie