Tilbageblik på året med Andrea

Hallo Traumepiraten

Et fantastisk år er langsomt ved at være slut, så før vi er ved at ende året skal vi have et hurtigt tilbageblik på de mange stunder sammen.

“Abenteuer turné ” med Andrea har været et imponerende sceneshow og en masse begejstrede publikummer som har være kidnappet et par timer til en anden verden.  Hun fyldte de største haller i Tyskland, Østrig og Schweiz, og havde over 280.000 besøgende som blev en del af hendes “pirat besætning”.

Et særlig øjeblik var naturligvis igen “Heimspiel i GroßAspach” der med en betagende baggrund og med 15000 fans i Arenaen Comtech. Open Air har nu fået en kult status, og har bevæget hjerterne hos mange tilhængere endnu højere. Den spektakulære aften blev afsluttet med et forbløffende fyrværkeri.

red

De sidste 20 år, har Andrea været aktiv på scene, og med en duet med Lionel Richie i Tyskland, en af de mest succesfulde sangere, vil sikkert indtage en særlig plads i deres erindringer, hvor de sang “Angel”. Andrea har været med i 3 af Lionel’s koncerter som duet partner (gæst).

En anden stor begivenhed var også Andreas store show i december i Baden Arena, hvor hun blev hylet efter 20 år på scenen af familie, mange venner og fans, som fejrede hendes utrolige karriere. Der var sensationelle overraskelser, spektakulære uropførelser og mange fine gæster som Lionel Richie, The Hohner Andreas Gabalier, Pur, Roland Kaiser, DJ BoBo og nogle yderligere som omdannede festen til en fabelagtig oplevelse!

Husk showet bliver vist på NDR den 12. Januar kl. 20.15 , så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til et fanatisk show!

Og det er ikke alt, for dagen før, nemlig d. 11 januar udkommer den nye CD/DVD som indholder de store duetter fra showet og bonus materiale “Heimspiel 2012” og et blik bag kulisserne samt tv optrædende gennem årene 1992-2012. Håber i vil nyde dem!

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår! (Andrea Berg)