Tillykke med fødselsdagen Andrea

Så er det i dag, vores alle sammen Andrea Berg har fødselsdag. Vi håber hun må få tid til at holde dagen sammen med familien og ikke i en tour bus.

I årets første tre måneder kører tournen Atlantis, og den får den stor ros, ikke kun af anmelderne men også fra fans. At hun i år har valgt at holde sin første egen koncert i Danmark, kan vi fans fra Danmark kun være stolte af. Men skal vi ikke lige opfriske hvem Andrea egentlig er for alle de nye medlemmer.

Andrea er født den 28. Januar 1966, født i Krefeld. Har en datter ved navn Lena-Maria og er gift med Uli Ferber. Andrea Berg er uddannet sygeplejerske/ klinikassistent. Bor i Aspach. Sammen med manden driver hun et hotel ved navn Sonnenhof. Af hendes største hits nævnes Kilimandscharo og Du Hast Mich Tausendmal Belogen.

Vi ønsker et stort tillykke herfra den danske fanklub.

Andrea Berg blomst