Hej alle

Nu når vi skal til Ålborg og se Andrea Berg, så skal hun vel også have en gave. Vi har lagt hovederne i blød, for hvad skulle hun have! Hvis det er blomster, så tager hun dem ikke med hjem, men giver dem til en bag scenen. Det samme med chokolade eller andet spiseligt. Så hvad skulle det så være? For det skal være noget som man næsten ved 100% sikkerhed, ved at hun tager med hjem.

Vi har tænkt på følgende:

Et Pandora armbånd som på billedet herunder, og 3 ”charms” som de hedder, hvor vi tænker på et kors og hendes skildpadde og en stjerne.

 

armbånd-pandoraskildpadde

kors stjerne

Det er ikke en helt billig gave, og tror ikke at hun blot giver det til en anden, men at hun vil tage det med hjem og bruge det. Hun har jo sikkert mange smykker, men vi tror det vil falde i god jord. Der skal selvfølgelig være et ægthedsbevis ved, så hun ikke tror at det blot er noget billigt kopivare.

ranunkle

Der til en buket af hendes yndlingsblomster som er rosa ”ranunkler”. (billedet herover er taget fra google, og er ikke den endelig buket)

Hvis I gerne vil være med på dette, så beder vi om et lille beløb fra jer. Beløbet som vi har tænkt os at ”opkræve” er 10 kr. pr person. Hvis man ønske at give mere, må man da gerne det. Det overskydende beløb, bliver gemt til vores fan fest senere på året.

Beløbet bedes indbetalt senest d. 20 marts 2014 på konto

reg.nr 15 51 konto.nr 44 06 23 82 53

Skriv venligst ”Gave” under kommentar til modtager ved jeres indbetaling, så vi ved hvad det er for beløb der kommer til hvad.

Kom gerne med jeres kommentar herunder, ikke mails.