Det er blevet en tradition at der afholdes et fan leder træf hos Andrea Berg, hvert år i januar måned. I år er det dog blevet rykket til februar. Et nyt tiltag i år er, at man som fan leder kunne tage medlemmer med, og det har vi også været ude med. Der var dog ikke mange der viste interesse, så det var kun Leif Jørgensen og John Nissen der var med. Vi tog afsted kl ca. 01:30 fredag nat, da vi skal være til det første møde allerede kl 11:00 lørdag, på Hotel Sonnenhof. Så det bliver en bliver en hård tur i derned.

Lørdag

Vi ankom til Sonnenhof omkring kl 10:45, godt trætte, og vi havde 15 min til, lige at komme os oven på køreturen inden mødet. Under mødet blev vi budt velkommen af Uli, det var sådan set det eneste vi rigtig forstod, for Uli havde travlt med at fortælle om alt det der skulle ske de næste par dage, at han snakkede med sin dialekt som ikke mange kan forstå. Vi snakkede med nogle af de andre fanklubber som fortalte hvad vi skulle. Vi skulle ud og køre med Sonnenhof Expressen, hvor vi blev kørt til det store hus på stadion, hvor vi er når vi er til Heimspiel. Her blev vi taget med ind i den store sal, hvor der var dækket op til os alle sammen.

Og så startede festen ellers. En del af bandet ”Musik Express” spillede op med tyroler feststemning  samt de leverede sjov underholdning de næste par timer, alt imens vi fik mad og masser af drikke. Der blev serveret snitzler med kold kartoffelmos, hertil var der vand, æblejuice eller den lokale vin.

Men efter dette blev vi kørt tilbage til Sonnenhof. Og vi fik vores værelser og der kunne endelig hviles et par timer inden vi skulle møde til spisning kl 18 i restaurant Tennen. Her var der stor buffet med lasagne, Hellefisk, Fiskeboller, Snitzler, farseret kyllingebryster, tomatris, pasta i tomat sauce,  samt stor salatbar og brød,

Herefter var der møde i fællesrummet hvor der blev vist koncert med Andrea. Det kunne vi ikke holde ud at se på for de havde ikke indstillet billedopløsningen korrekt hvilket medførte at Andrea en lille bred dværg, og lyden var ikke så høj.  Så den skal ser når vi kommer hjem med fuld knald på anlægget. John og Leif blev til koncert visningen. Vi gik ind på dorfdile og festede med nogle af de andre fanklubber der også gik derind. Sent aften var vi godt trætte og det blev sengetid. Det var også en hård lang dag.

Søndag

Søndag morgen var der morgenmad frem til kl 10:30, her rendte vi ind i Uli og vi spurgte om han ikke kunne snakke lidt langsommere for vi forstår ham ikke. Han sagde så at han ville sætte en hen til os under mødet kl 11, som kunne oversætte hans, Swarbische tysk til tysk som vi kunne forstå. Der var flinkt gjort af han. Vi spiste så morgenmad frem til kl 10:30 og vi skulle mødes igen kl 11 i Dorfdiele. Stemningen var høj af spænding, fordi vi var blevet informeret allerede inden, om hvad der vil blive luftet på mødet. Kl lidt over 11 trådte Andrea ind og de tyske fanklubber blev vilde. Men det behøvede de ikke at blive, for Andrea gik rundt til os alle og gav hånd og sag hej.

Og så kommer vi til det vigtigste, nemlig de nyheder som Uli fortæller om. Han fortalte om den tour Andrea om hvor godt det er gået, og som Andrea er ved at afslutte for i år, herefter holder hun en lille velfortjent ferie. Dog skal der siges at der allerede nu er en stor planlægning i gang med en kommende tour i 2018, og der skrives også på et nyt album. Vi kunne komme med et ønske om hvor den nye tour skal gå hen. Vi har selvfølgelig lagt et ønske om Danmark, men vi skal ikke regne med noget kunne vi godt fornemme. Det bliver for dyrt for dem, da Andreas drage alene, kræver 10 lastbiler, ud over alle de andre lastbiler og biler der ellers er afsted på hendes tour.

Fra 1. April vil man fra “Andrea Berg Team” starte en ny Facebook side, men det bliver en lukket gruppe, hvor alle vores medlemmer kan melde sig til. Det vil virke på den måde at ens email bliver tjekket ud fra de lister fanklubberne har sendt til “Andrea Berg Team”, så er man ikke tilmeldt en fanklub, så får man altså heller ikke adgang til facebook gruppen. I gruppen vil komme nyheder, man ville kunne skrive ris og ros, ligge ønsker og stiller man et spørgsmål, vil man kunne få svar. Det vil ikke kun være teamet der skriver, men også Andrea og Uli vil svare, men man skal dog ikke forvente svar hvis man stiller et privat spørgsmål til Andrea. Dette skal stadig gå gennem fanklub lederne.

Der er også nyt omkring Heimspiel 2018. Her kan Fanklubberne bestille værelser på Sonnenhof til Heimspiel 2018, og der vil ikke være mulighed at bestille som privatpersoner, man har valgt at i den weekend, skal hotellet kun være for fanklubber. Bliver hotellet ikke fuldt booket af fanklubber, vil der senere blive åbnet for offentligheden. Derfor skal vi som Fanklub tage en beslutning om vi også i 2018 skal til Heimspiel.

Til Heimspiel i år 2017, vil fanklubberne blive lukket ind tidligere, som de sidste par år. Om søndagen vil kun de fanklubber som er tilmeldt, få taget foto med Andrea på Scenen, altså på selve dragen. Derudover vil man få mulighed for at købe et stykke af dragen, ved at give et bidrag fra alt fra 1 euro til hvad man nu har lyst til. Det beløb som der kommer ind, vil blive doneret til en af Andreas børnehjem som hun er projekter for.

Og så var Uli ellers færdig med at fortælle, og autografskrivningen kunne gå igang.

Der var lang kø til autografskrivning, men det blev endelig vores tur. For inden han vi købt alle de cd’er, dvd’er m.m. som der var bestilt hjemmefra. Så det endte med ret meget der skulle signeres, inklusiv begge vores bannere. Andrea gik i gang og inden længe var der både taget billeder og skrevet på det hele.

Hver fanklub lede fik en flaske, med noget orange indhold. Vi fandt aldrig ud af hvad det er, men at der var produceret 1000 flasker, nummeret. Vi fik desværre ikke nr 1, men nr 313. På flasken er der både hendes seneste logo, hendes navn og nummeret på flasken

Fan trøjen skulle selvfølgelig opdateres med endnu en autograf. Nu er der kun snart ryggen fri til at skrive på. 🙂

Autografskrivningen tog længere tid end beregnet, så der måtte holdes en pause for Andrea. Så vi fik masser af mad igen, som var planlagt til når det var overstået. Men det blev ikke lige som planlagt.

Vi spiste sammen med den tyske fanklub som vi snakker rigtigt godt med, sagde farvel, og kørte mod Danmark igen omkring kl 14.

Det var en rigtig super tur. Tak til Leif for at lægge bil til.