Fanfest 04-06-2016

Så har vi haft endnu en fanfest, dog en af de mindre, men det var skam rigtigt hyggeligt alligevellet. Vi var kun 20 deltagere til trods for at vi er 521 medlemmer af klubben. Hvis alle var kommet så måtte vi rykke det andet steds, men det havde nu også gået hvis det var det.

Vi startede ved 15 tiden med kaffe og kager, fik hilst på hinanden og snakket om tidligere fester og ture. Karin sagde velkommen og fortalte at efter kaffen, ville der blive afholdt et mindre bankospil, med præmier sponsoreret af forskellige virksomheder i området, samt tyskschlager.dk. Det var flotte præmier, så alle var glade for det de vandt.
1 2 34

Så gik der banko i den, og de sædvanlige kommentarer fløj i luften. Ryste pose, Ej jeg manglede kun es, og hvad der ellers siges. Men sjovt og hyggeligt var det, og lidt anderledes end blot sidde og snakke. 5 6 7Det eftertragtede banner fra Ålborg koncerten i 2014. Det er der nogle der gerne vil have som sengetæppe, men det bliver her leif 🙂 tak fordi du opbevarede det for os.
8 9

Der skulle tages gruppebillede foran banneret, så det blev flyttet så det kunne ses i hele sin pragt. Gruppedebillede ses sidst i artiklen her.10

Så er der kommet et lille nyt tiltag, en gæstebog. Den skulle vi jo have haft fra starten af, men sådan er det når der er så meget med arrangering af ture, fester, nyheder m.m. Bedre sent end aldrig.11

Der hygges imens kødet bliver grillet. 12

JA det er så os, værtsparret Teddy og Formand Karin Brogaard. 13 14

Kaj fortæller røverhistorier.15

Så blev det tid til aftensmaden, og dejligt at I kunne lide hvad vi havde lavet. Alt var hjemmelavet, det smager nu engang meget bedre.16 17 18 19

OPRÅB !!!! ????20 21 22

Karin havde også lavet hjemmelavet is med chokolade. Den var super god.23

Knud og Connie faldt lige pludselig forbi til festen.

0Her er så gruppebilledet inkl hunden.

Tak for denne gang. Det var super hyggeligt at mødes med jer igen. Håber på bedre fremmøde næste gang.