Fanfest 2014

Så har vi haft fanfest for Andrea Berg. Det forgik på Fyn, hvor vi havde indlogeret os på Vissenbjerg storkro. OG var festen så god, gik man glib af noget? JA det syntes vi, og her er hvordan det hele gik.

Vi ankom til Vissenbjerg kl. ca. 13 og fik vores værelser og derefter gik vi op i lokalet vi var blevet tildelt for at hænge vores nye banner op, samt det banner vi har fået fra Gigantium. Langsomt begyndt fans at ankomme og støde til nede i lokalet og hjalp til, så vi kunne få gjort klart, så vi også kunne få noget musik. Og det skulle afprøves, inden alle kom, det blev selvfølgelig gjort med musik af Andrea og det gik ikke helt stille af.

Der var 33 fans med til festen.

Sushi

1

Bordet var dækket fint op og vi valgte at drikke eftermiddagskaffen i samme lokale. Der var summen af snak ved alle borde.

2

Efter kaffen skulle der klædes om og vi skulle igen samles kl. 18.00 til maden, der blev serveret en velkomsdrinks bestående af Hvidvin og hyldeblomstsaft, ganske forfriskende.

2a

2b

kl. 18.30 skulle vi spise. Tiden holdt dog ikke helt, så vi kom først igang tæt på kl 19.

formand-1

Karin bød velkommen og fortalte kort om hvad der skulle ske i det kommende år og hvor mange tilmeldte der var til Aspach turen på nuværende tidspunkt, der er i alt 26, så der er stadig pladser, som vi håber bliver fyldt med glade fans. Turen kan man læse mere om her: 10 Heimspiel 2015

4

4a

Så kom maden, forretten bestod af oksecappacio og røget dyrekølle med en masse salat. Dertil hvidvin og der manglede ikke noget.

5

Hovedretten var der heller ikke mangel på, andesteg, skinke og oksesteg, tre slags kartofler og 3 forskellige sauce. jo der manglede heller  ikke noget her, måske en rødbede. Igen her manglede heller ikke vin, de stakkels tjenere kunne jo ikke bestille andet end fylde glas op, de satte til sidst flasker på bordet, for de kunne simpelthen ikke følge med.

8a

8b

Desserten bestod af Islagkage og en osteplanke. Det så lækkert ud. Vi spiste til kl. ca. 22.00.

Fælles

Efter maden fik vi taget et fælles billede foran Banneret fra Gigantium. og foran var vores banner som er blevet sponsoreret af en anonym fan. Hvilket vi er rigtig glade for.

DSCN0463

Så skulle kaffen indtages og dertil blev der serveret en kransekage, hvilket jeg ikke tror mange kunne spise. Der blev også en lille en til kaffen. Der blev hygget ved de forskellige borde.

Efter kaffen, var der lavet et bord med drikkevarer af forskellig art og der manglede vist ikke noget, musikken blev skruet op og der skulle danses, og det blev der. Skal vi lige sige at de yngste var de første der forlod festen for at gå i seng.

Dans

De sidste gik i seng kl. 02.30, men hold da op det var hyggeligt, vi vil gerne takke for den opbakning i har givet og tak for gaverne vi fik  og endnu engang tak fordi I er sådanne nogen dejlige mennesker at være sammen med.

Vi har allerede booket til næste år samme sted, Datoerne vil være den 3-4 Oktober 2015, så sæt allerede dagene af og deltag. I kan allerede nu tilmelde jer, prisen ved vi ikke endnu, men mon ikke vi kan holde det på næsten samme pris. En ca. pris pr. person vil være 700 kr for maden og 645 for overnatning. Dette er kun en ca. pris. Vi vil selvfølgelig komme ud med en mere præcis pris. Men allerede nu kan i som sagt tilmelde jer.

Vi glæder os til at se jer igen, og tak for den super gode musik Andrea.

Herunder flere billeder fra festen og efter, i vilkårlig rækkefølge.

39Dans1Dans3

foto1foto2

DSCN0419

DSCN0427 DSCN0426 DSCN0425 DSCN0424 DSCN0423 DSCN0421 DSCN0420

DSCN0430 DSCN0433 DSCN0434 DSCN0435 DSCN0436

Dagen derpå

formanden

Der skulle ryddes op, dvs tages bannere ned, og blot så man kan se, hvor stort banneret fra koncerten i Ålborg er, så har en træt, men glad formand Karin sat sig på det. Vi kan fortælle at det var ekstemt eftertragtet af de deltagende fans, alle ville have det med hjem som sengetæppe, men det forlod ikke formanden.

PS.

Vi vil meget gerne modtage billeder og eller videoer fra dem der tog til festen. Vi har allerede modtaget fra en, men der var flere der tog. Så send gerne, så vil vi sætte den ind i artiklen her. Vi kan også fortælle at Andrea Berg og Uli var inviteret, men vi var for sent ude, sagde de. Om hvorvidt de ville ha været kommet, er nok noget helt andet, men det kunne have været sjovt hvis de var dukket op.