Fantur til Ålborg 2014

Så er man ved at vågne efter en fed fed tur med fans til Andrea Bergs allerførste koncert i Danmark i fredags. Jeg vil beskrive vores dag og oplevelser som vi så det hele fra vores side af. Er der andre der har noget de gerne vil have med, så skriv det endelig under kommentaren.

Start på dagen

Det hele startede med at få hentet blomster til Andrea. De skulle transporteres langt så det var lige før afgang de blev hentet. Gaven var allerede hentet.

gave

Og her er hvad Andrea Berg fik af den danske fanklub. Et Pandora armbånd i en grøn farve, med 3 charms, 1 stjerne for den stjerne hun er, 1 kors for hendes tro, og så 1 lille skildpadde som jo symbolisere “Sushi” skildpadden fra Atlantis. Buketten er en stor mængde rosa ranunkler, som jo er hendes yndlingsblomst. Gaven blev overrakt efter koncerten.

Så gik turen til bussen, og vi blev samlet op i Slagelse. Der var allerede en del som stod på i København så der var allerede glæde i bussen. Herefter gik det imod Jylland, Fyn sprang vi næsten over, landende dog i Kildebjerg for en mindre pause. Så gik turen ellers videre op igennem Jylland hvor de sidste blev samlet op undervejs. Vores bestemmelsessted var ikke koncerten, men et spisested syd for Ålborg, Svendstrup ved stedet “Motel Europa”.

Det var et spise sted som Allen havde fundet til os, og det må man sige at det havde han gjort godt. Han havde også sørget for musik, pyntning og bannere, hvor af vi fik det ene. Det takker vi ham meget for. Da vi ankom derop, stod TV2Nord klar til at filme at vi ankom og de filmede også inde ved alle fans, hvor Karin blev interviewet kort, samt der blev snakket med andre. Det var også Allen der havde snakket med TV2Nord, så igen tak Allen for det store arbejde.

Herunder nogle billeder fra spisningen.

fan-fest-1

fan-fest-2

fan-fest-3

fan-fest-4Efter den rigtige gode mad og det gode humør, så var det hygge uden for, så gik turen til AKKC, som vi ankom til ved 19 tiden.

Vores møde med Andrea

Da vi ankom til AKKC skulle Karin snakke med Stephen fra Andrea Berg Büro, for vi skulle aftale et møde med Andrea Berg efter koncerten, og da vi mødte ham, blev vi bedt om at gå med. Vi ankom til et mindre lokale hvor vi fik champagne og lidt info om at Andrea Berg vil komme inden for 15 minutter. I mellemtiden kunne vi så overvære at de små piger i deres søde grønne kjoler blev stillet op til fotografering. De skulle ha taget billede sammen med Andrea.  blomster-piger

Og her er de så. Jeg kunne desværre ikke få alle med, da jeg havde den forkerte linse på mit kamera, men søde var de. De var også lidt urolige da de havde stået det i lidt tid inden vi kom op, og de skulle blive stående indtil Andrea kom. Det er jo svært i den alder, for det er jo spændende.

Men Andrea kom endelig og de kunne tages billeder samlet, og de fik taget billeder enkeltvis sammen med Andrea. Da dette så var overstået, så havde Andrea tid til de andre gæster der var tilstede. Vi stod til sidst, da det giver mere tid sammen med Andrea. Hun kunne godt huske os, og smilte stort. Vi fik en god sludder om hvordan vi havde det alle 3 og lidt mere hyggelig snak, til sidst fik jeg (Teddy) instruktion af Andrea om det at være Posidon. Hun syntes det var fedt at jeg skulle være det, og hun glædede sig til at se mig på scenen. Hun sluttede med ordene “See on the stage Babe” og så et vrik med røven. Hun strålede af energi og glæde, noget som man ikke har set så meget af på det sidste.

award

Så kom der et mindre hold ind i lokalet, og jeg vil tro at det er Universal Music Danmark, for hun fik overrakt en guld plade for sin “My Danish Collection”. En pris som hun virkelig har fortjent.

Herefter blev vi Karin og jeg, guidet ned til hallen hvor vi skulle sidde, og det gik igennem backstage, så vi så lige hvordan der ser ud bag en scene som denne, og det er just ikke orden der er på programmet, men derimod sikkerhed. Alle skarpe hjørner og ting der stak ud, var pakket ind, så ingen kunne komme til skade. Kabler var tapet godt fast eller lagt i kable bakker.

Andrea lærte også noget nyt imens vi var der. Nemlig at sige “Skildpadde” for hun spurgte hvad det hed på dansk. Hun sagde ordet 3 gange, og så var den hjemme.

Koncerten

Så startede koncerten som vi alle ventede på.

koncert-1

koncert-2

koncert-3

koncert-4

koncert-5

koncert-6

koncert-7

koncert-8

korpige-1

markus

koncert-9

koncert-10
Dette billede ligger også i fuld opløsning, under vores wallpaper sektion.

koncert-11

koncert-12

koncert-13

koncert-14

koncert-15

koncert-16

koncert-17

koncert-18

koncert-19

Posidon

Så er jeg (Teddy) kommet op på scenen, og bliver præsenteret for publikum som Andreas Posidon. Det var noget af en oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Det forgik sådan at efter jeg blev præsenteret, blev fulgt ned backstage af en af danserne, her blev jeg modtaget af den mandlige del af Andrea Bergs crew. Jeg blev fulgt til et omklædningsrum, hvor jeg skulle af med alt mit tøj, og iklædes Posidon kostumet. Herefter blev jeg fulgt tilbage til lige bag scenedøren øverst.

koncert-20

koncert-21

koncert-22

koncert-23

koncert-24

koncert-25

Efter der er blevet danset, siger Andrea tak, og siger at nu skal jeg ud og ha et varmt bad. Som tak for det, fik jeg også en rigtig fed morgenkåbe, hvor der står Andrea Berg Tour – Altantis på ryggen.

koncert-26

koncert-27

koncert-28

koncert-29

koncert-30

koncert-31

koncert-32

Og så sluttede koncerten. En fabelagtig koncert, som vi på en måde, syntes var bedre end den vi oplevede i Hamburg. Det er sikkert fordi at vi var meget tættere på, men også Andrea virkede meget frisk og tændt, hun gav den maks gas.

Efter koncerten

Aften var dog ikke overstået endnu, for vi skulle jo mødes med Andrea efter koncerten, så vi skulle vente til at vi kunne forlade vores pladser og rykke ned på den bagerst tribune. Det tog noget tid inden at hun kom ud til os. Vi havde vel siddet og ventet imellem 30 og 45 minutter og nogle var utilfredse over den lange ventetid og gik. Man kan jo kun sige at det jo er Andrea der helt bestemmer tiden selv, om hvornår hun er klar til at komme ud til os. MEN hun kom endelig, og hun hilste på os alle på en gang.

efter-koncert

Så fik hun overrakt gaven, som vi havde svært ved at se om hun blev glad for, for det gik lidt hurtigt. Men vi fik taget et gruppebillede, og bagefter gav Karin Andrea smykket på. Så er vi spændt på om vi ser det på fremtidige billeder af Andrea. Herefter måtte Andrea forlade os, da hun skulle videre op til alle dem som gerne ville have hendes autograf og taget et billede sammen med hende. Det var der flere fans fra bussen som gerne ville, nogle vidste ikke om der var tid til det, men vi havde den aftale med bussen, at den ikke kørte, før ALLE havde været forbi Andrea.

gruppebillede-med-Andrea-Berg-2014Så gik turen hjem, med højt humør i bussen, som dog ret hurtigt dødede hen, da folk simpelthen var trætte oven på denne oplevelse.

Det var også en rigtig god tur og Karin og jeg, vil gerne sige rigtig mange tak til alle medlemmerne som bakker op om fanklubben, tak for de bidrag der er givet til gaven, endnu en gang tak til Allen for det arbejde han havde lagt i det, tak for banneret, tak til Motel Europa for den utrolige gode mad, tak til buschaufførerne, stor tak til Andrea Berg’s Crew som gjorte det muligt at vi kunne møde Andrea, tak for oplevelsen som Posidon, og ikke mindst, men størst, tak til Andrea for den fremragende koncert og for den person hun er. Håber vi alle sammen ser dig i Danmark igen.

Mvh Karin og Teddy.

!!!!!Opdatering.!!!!

Så har vi modtaget et billede, hvor Andrea modtager gaven. Tusind tak for det Inge-Lise Bjørn Pedersen.

Andrea-Berg-Present-Aalborg-2014