Tur Heimspiel 2014

Så har vi været til Heimspiel og vi har været meget spændte på denne tur, da man jo havde hørt så meget forskelligt, både godt og skidt omkring Heimspiel 2013. Vi kørte selv derned, og mødtes med andre fans fra fanklubben og vi havde nogle rigtig gode timer sammen. Vi må indrømme at det var en pragtfuld tur derned og hjem (selv om der er ca 1100 km hver vej) og slet ikke mindst om fredagen hvor vi var til Heimspiel, samt søndag hvor vi var til autogramstunden, som dog var noget anderledes end de foregående år. Det kommer der mere om længere nede i beretningen.

Vi have fået Meet and Greet billetter, så vi var også bagom og møde Andrea igen. Det var desværre kun os 4 der fik den ære, vi kunne ikke skaffe flere, med mindre vi skulle betale for dem. I første omgang var det nemlig kun meningen af det var Thomas som skulle møde Andrea, da han havde fødselsdag om fredagen, men vi fik tilsendt til os alle 4. Men vi har dog planer igang og vi har gang i forberedelserne med Andrea Berg Buro til Heimspiel næste år, som jo er Andrea’s 10 Heimspiel. Men det kommer der mere om senere.

Heimspiel 2014

Fredag

Så er vi ankommet til Groß Aspach hvor Mechatronik Arenaen ligger. Den hed førhen “Comtech Arena”, men har altså skiftet navn. Det er sket efter at hovedesponsoren til stadiumet er blevet “Mechatronik Fahrzeug- und Motorentechnik GmbH” tidligere i år.

heimspiel 2014 (1)

Det første syn der mødte os, var denne interimistiske campingplads. Nogle har ligget der i nogle dage og der har sikkert været festet igennem op til koncerten og efter. Det er jo også dejligt nemt, da man ikke skal så langt, efter koncerten og alle de gode kolde øl.

heimspiel 2014 (2)Længere fremme ved parkeringspladserne, mødte der os dette syn. Der var simpelthen ikke nok parkeringspladser, så man sendte folk ud på markerne, og det var ikke alle marker der var lige velegnet til at køre på. Det var ihvertifald godt det ikke havde regnet i flere dage. Men vi fik os en plads ca. 1,5 km fra hovedindgangen. Det var nu ikke så slemt, der var nogle som var gået helt inde fra byen.

heimspiel 2014 (3)

Det første kig til arenaen og scenen om fredagen. Kl. er ca 18 og der var underholdning på scenen. Det startede kl. 16 og varede frem til Andrea gik på scenen. Men vi gik rundt og sonderede området, fik noget koldt at drikke, for der var 35 grader kl. 18. Men der var ingen mangel på kolde drikke, for ved hver bod, stod der store kasser med is, hvor øl og vand lå i, samt der var masser af fadøl fra iskolde haner. Ville man have vand uden kulsyre var dette ikke muligt. Dette måtte hentes på toiletterne.

Maden var som den nu er i tyskland, noget anderledes, men stadig god på en varm dag som denne. Der kunne købes pommes fritter, brød med enten steak eller snitzchler, krydder pølser, medister, og en masse andet godt.

Men vi fik kigget, fundet boden hvor man kunne købe DVD’erne. Herefter skulle vi indfinde os foran en SWR4 stand, hvor alle dem med Meet and Greet skulle mødes.

heimspiel 2014 (40)Her er det så Thomas (Drengen med albuen i Hamburg, for dem som var med dernede) der fremviser billetterne. Vi skulle være der kl. 19:30 og det var vi, sammen med 20 – 30 andre der også skulle møde Andrea. Men der var som forventet ikke helt styr på det. Andrea’s folk styrtede rundt for at få det hele til at hænge sammen. Det var jo også første aften, så selvfølgelig skulle der gå noget galt for dem. Så stor en maskine – Andrea Berg & Co – kan ikke køre perfekt fra starten af ved sådan en koncert, med alt det der var med rundt omkring.

heimspiel 2014 (5)

Vi fik endelig ombyttet vores gule Meet and Greet billet, til et rødt klistermærke. Det var adgangskortet og så gik der ikke lang tid før end at vi blev guidet ned under hovedebygningen, hvor vi blev tilbudt et glas champagne eller orange. Det var også her at Andrea ville komme ud og hilse på os alle.

Inden Andrea kom ud, kom Johannes Moellering ud for at sondere, han så os fra Danmark, og kom hen og gav knus og hånd, foran alle de andre, som blot stod måbende og kiggede. Det var sjovt.

heimspiel 2014 (7)

Så kom Andrea endelig ud og hilste på os. Der var ingen der fik private autografer, men alle fik en kort med hendes autograf på. Det var også okay, for kl. var lidt over 20, og hun skulle på scenen kl. 20:30. Så hun havde travlt med at hilse på alle og få taget billeder.

Efter det, blev vi sendt op bag scenen og derfra ud til det andet publikum, hvor der var fest, glæde og mange dansede, for Nik P. gav den gas på scenen.

heimspiel 2014 (11)

Vi ved ikke hvor lang tid Nik P. var på scenen, men da han gav sit nummer “Eine Stern” gik folk total amok. Det gav virkelig gåsehud over hele kroppen.

heimspiel 2014 (42)

Efter at underholdningen var færdig, blev der uro bag scenen, for nu var det tid til at Andrea skulle på. Hun var forsinket, og hun stod først på scenen kl. 21:15 og planen var jo 20:30. Herover er hendes to vagter, hvor ham til højre er hendes livvagt, vil vi tro, for det er altid ham der er ved hendes side, uanset hvor og hvornår.

heimspiel 2014 (14)

Så er Andrea og Uli kommet ud, og der snakkes sikkert om de sidste detaljer, og om alt er i orden. Makeuppen tjekkes igen da det er Andreas smikøse der står foran hende herover.

heimspiel 2014 (43)

Gad vide hvad der snakkes om. Bemærk vagten, igen ved hendes side.

heimspiel 2014 (15)

Så er det snart nu, synes det at DJ Bobo her viser.

heimspiel 2014 (12)

Inden Andrea gik på scenen, fangede vi lige Nik P. og Karin fik et billede med ham.

heimspiel 2014 (13)

Vi fangede også lige Uli, men han havde travlt, for der var nogle problemer ved den ene bar.

heimspiel 2014 (10)

Så er det lige før. Folk venter tålmodigt på deres stjerne.

heimspiel 2014 (16)

Og så er hun der. Nøjagtig som ved alle andre Atlantiskoncerter. På toppen af scenen.

heimspiel 2014 (44)

heimspiel 2014 (17)

Semino Rossi kom på scenen og sange sammen med Andrea.

heimspiel 2014 (19)

Det gjorte DJ Ötzi også.

heimspiel 2014 (18)

heimspiel 2014 (48)

Lidt over 15.000 mennesker var vi. OG der var fest.

heimspiel 2014 (50)

heimspiel 2014 (51)

heimspiel 2014 (46)heimspiel 2014 (45)

På grund af at det var på et udendørs statium, så kunne der ikke bruges videoprojektor, så det var en stor LED skærm der istedet var sat op. Det syntes vi var meget bedre, for det hele var langt mere skarpt og klart i farverne. Det gav et langt flottere show, efter vores mening.

heimspiel 2014 (22)

“Im nästen leben” var utroligt følelsesladet for Andrea her ved Heimspiel 2014.

heimspiel 2014 (20)

Man fik uleveret små knæklys, og nogle brugte dem mere kreativt end andre. Her er det to piger som havde sat dem i deres sandaler og så ellers dansede rundt.

Vi har ikke taget flere billeder af selve koncerten, da den er det sammen som ved Hamburg og Ålborg, men vi kan fortælle at Poseidon var lidt mislykkedes. For det første var han ikke en rigtig Andrea Berg fan, men var blot med en fanklub. Andrea og han, snakkede lidt om fodbold, og det vidste sig at han var fan af den forkerte fodboldklub, for der blev buet af ham, af 15.000 tilskuer. Deres møde på scene varede kort, 20 sek, så var han sendt bag om scenen for at blive klædt om. Selve danseshowet efterfølgende, var ok.

Vi kørte ca 1/2 time efter Poseidon, for vi var lidt trætte, og den ene røgkanon gik amok, i den side vi stod i, der var så meget røg at man ikke kunne trække vejret og folk trak væk . Så vi syntes ikke at vi kom til at mangle noget og vi var mætte med indtryk.

Søndag

Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen

Så er vi ankommet til starten på den sidste dag. Her er vi mødt med John Nissen og Jørgen Kristiansen som tog billedet. Vi skulle senere mødes med Else og Knud inde på området.

Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen

Så er er Else ogKnud stødt til, og vi sidder og får en forfriskning og sludre, indtil vi skal være på blok B til fan klub fotografering.

heimspiel 2014 (27)

Så nåede vi Blok B, og der summede af liv overalt, især ved madstederne, hvor der var underholdning af dj’s og live optræden. Hvem der optrådte aner vi ikke, men det var god musik.

heimspiel 2014 (52)

Her er køen, ved det telt hvor Andrea skulle sidde og få taget billeder. Men for at vendt tilbage til fanklub fotograferingen, så var der sidste år, utrolig stor utilfredshed, som de vil ungå i år. Der var der nemlig én fra hver fanklub der stod i kø, og når det så var deres tur, så væltede de resterende medlemmer frem og brød ind. Det blev undgået i år, for alle fanklubber skulle befinde sin ved blok B, og sætte sig sådan som de gerne vil fotograferes med Andrea Berg.

heimspiel 2014 (31)

heimspiel 2014 (53)

heimspiel 2014 (54)

Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen

heimspiel 2014 (32)

SONY DSC
Taget af Jørgen Kristiansen

Så er billedet taget og Andrea er gået vidre til alle de andre fanklubber på Blok B.

Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen

Så står vi i kø, for at få taget mere personlige billeder af og med Andrea.

heimspiel 2014 (33)

Der er travlhed oppe ved Andrea, selv Johannes (Hansi) tog billeder for folk. Der blev ikke givet nogle autografer. Det havde de fjernet, hvorfor blev vi ikke rigtig lige klar over. Måske John Nissen kan komme med en kommentar til det.

heimspiel 2014 (55)
Andrea Berg, Karin Brogaard og Teddy Brogaard
heimspiel 2014 (35)
Andrea Berg, Rikke og Thomas
SONY DSC
Andrea Berg og Jørgen Kristiansen
Ellen og Knud
Andrea Berg, Ellen og Knud
Taget af Jørgen Kristiansen
Taget af Jørgen Kristiansen

Så er det ved at være afgang imod Danmark igen. Vi skal lige have noget mad inden vi rulle af sted.

SONY DSC
Taget af Jørgen Kristiansen

Så er det slut for denne gang. Vi takker for nogle gode dage Andrea.

Til sidst så vil vi lige vise Andrea hus samt skiltet ved Sonnenhof.

heimspiel 2014 (38)

heimspiel 2014 (37)