Andrea Bergs tourne starter i slutningen af ugen.

Hallo Drømmepirater!

Snart er der gået to år da Arbenteuer tour succesen begyndte for Andrea Berg, og i slutningen af ugen, i Erfurt begynder et nyt kapitel. Med Atlantis tager Tysklands mest succesrige sangerinde på en tre måneders tourne og bryder alle rekorder.

Da det eponyme nr. 1 album, som allerede har solgt 350.000 plader, er det mest succesfulde album fra Krefelderinden, og allerede før den første koncert er touren en sensationel succes. Koncerterne i de største haller i Tyskland, Østrig, Schweiz, Danmark, Frankrig og Belgien er så godt som udsolgte. Over 300.000 tilskuere vil besøge Atlantis touren og lade sig rive med af Andrea Berg i en drømme verden. De sidste koncert billetter kan i sikre jer på Eventim.de. Vi kan oplyse at der ikke er flere billetter i Danmark. DER ER UDSOLGT

Den 47 årige vil tilbyde sit publikum en klasse underholdning. Specielt til showet er bygget en helt ny scene som har taget over 6 måneder at lave, en scene der transportere den forsvundne by til nutiden. Med specielle video animationer, den såkaldte video kortlægning, vil Atlantis opnå en ikke før opnået ægthed.

Atlantis-andrea-berg

DJ Bobo er ansvarlig for koreografi og instruktion, og dette show garantere fascination og fantastiske øjeblikke.

Musikalsk vil Andrea Berg spille sine super hits fra sit aktuelle album som “Das Gefühl”, “Auf Zu Neuen Abenteuern” og “Im Nächsten Leben”, men naturligvis og hendes store sange som “Tausendmal belogen”, “Die Gefühle Haben Schweigepflicht” og “Schenk Mir Einen Stern”.

For Tysklands mest succesrige sangerinde er hver tour noget særligt. Der er derfor, selv med 20 års scene erfaring,  en vis spændning og nervøsitet for Andrea Berg kort før start. “Følselsen, at gøre folk glade med min musik og tage dem med under mit show til en drømme verden, er for mig ubeskriveligt. Jeg ser frem til, at min tour endelig går løs efter lang tids forberedelse og det igen hedder: Ud på nye eventyr!”.

Kære Drømmepirater, nedtællingen er i gang. Vi glæder os og kan næsten ikke vente, at tage dig med til Atlantis.

Kilde: Andrea Berg team og Andrea Berg

Tidligere artikelBilleder fra fan klub træf 2014 – af Alfred Heimermann
Næste artikelAtlantis er opstået