Kort

Vi har fået nogle autograf kort tilsendt som I som medlemmer har mulighed for at vinde, de er alle underskrevet af Andrea Berg og er ikke et masse produceret kort, der er skam skrevet på hvert enkelt. Det eneste i skal gøre er, at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende svarene samt jeres kaldenavn, navn, adresse og postnr. og by, til info@andreaberg-fanklub.dk blandt dem med flest rigtige vil vi trække lod. Der vil være 10 vindere, så chancerne er gode.

Svarene vil man kunne finde rundt om her i fanklubben.

Det er et krav at man er medlem af fanklubben for at kunne deltage. Og man kan kun deltage en gang pr medlem. Hvis man gerne vil være medlem, så kig i højre side, hvor der står “Hvordan bliver jeg medlem”, og deltag i konkurrencen efterfølgende.

Konkurrence spørgsmålene:

1. Hvornår er Andrea Født ( dato, måned og år) ?

2. Hvor mange CD udgivelser har hun udgivet ?

3. Hvornår startede Andrea Berg fanklub i Danmark ( her menes den første velkommen)?

4. Hvor mange priser han Andrea modtaget ?

5. I hvilken by indspillede Andrea “Årets hit”

6. Hvad er den sidste pris hun har modtaget og for hvad?

7. I hvilken artikel har vi skrevet om hendes nye kogebog?

8. I hvilken artikel finder i et billede af et får ?

9.  Hvor mange band medlemmer har hun ?

10. Hvilken plads ligger Andrea på schlager charten ?

Konkurrencen løber frem til og med den 1 marts 2013