Vores forum

Hej alle.

Vi kan se at der ikke er nogle der bruger vores forum. Det er rigtigt ærgerligt for det er jo der vi kan dele informationer med hinanden. Men da der ikke er nogle der benytter det, vil vi fjerne det for at optimere hastigheden på siden.

Hvis I ønsker at det skal blive, så fortæl os det. Ellers bliver det fjernet inden for nogle få dage.

Teddy

Facebook Comments

Giv en kommentar

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

Subscribe
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved

hvordan bliver man fan klub vil gerne

Ella

Hej Teddy.
Hvis du fjerner forum, kan man så ikke lave medlemslisten et andet sted på hjemmesiden, synes det er rart at man kan finde frem til andre medlemmer af fanklubben , evt. nogle man har mødt til koncert eller på tur, og som man ikke lige fik adresse / tlf. nr. på ? derudover må jeg nok indrømme jeg ikke bruger forum delen.
Mvh.
Ella