Vores møde med Andrea Berg ved Top Charlie i Parken 2013

Så fik vi endelig hilst på Andrea og det var rigtigt hyggeligt, men man bliver noget paf når der står så flot en kvinde foran en, og kigger en dybt i øjnene. Man taber jo helt mælet

Helt fra starten af, så havde vi nogle problemer med at få lov til at snakke med Andrea, selvom vi havde en aftale med Oliver (Manager) men efter lidt kamp, så endte det med at Sony Music ringede til os bad os om at stå ved højre side af scenen kl. 21, hvor efter vi så vil blive eskorteret ned til Andrea.

Inden vi kom helt ned til Andrea, blev vi bedt om at vente lidt mere, da Andrea ikke var færdig i sminken.

Endelig så blev vi ført ned til lokalet hvor vi skulle snakke med hende, og der sad Oliver og Christopher den danske promoter.

Vi snakkede først med hendes manager og Christopher og det var godt, for vi fik snakket om en hel del ting som de kunne svare på.

Vi spurgte selvfølgelig til Atlantis næste år. Andrea kommer kun til Gigantium i Ålborg næste år. Årsagen er som de siger, at hellere 1 stor succes, end 3 mindre. Det er også lige så meget for at sondere terrænet om hvordan og hvorledes hendes popularitet er og bliver frem over. Bliver Ålborg en stor succes, så kommer der flere koncerter i fremtiden.

Christopher spurgte til klubben om hvor mange vi var, hvor gammel klubben var og hvor langt tid vi havde fulgt Andrea Berg.

De spurgte så os om hvad vi mente var relevant ang. billetpriser og siddepladser. Christopher vil hjælpe os alt det han kan til koncerten i Ålborg med billetter til fanklubben, så i skal ikke bestille før end at vi har noget endegyldigt at fortælle om billetterne. Christopher vil forsøge at reservere i bedste kategori, og det er sikkert helt fremme ved scenen. Der bliver ingen ståpladser fordi man er bange for at gulvet ikke kan blive fyldt op her i Danmark. Billetpriserne vil blive imellem 400 og 450 kroner.

Vi snakkede også om skibet fra Piratscenen, og der er to skibe, og man kunne sikkert nok godt få lov til at købe det ene, hvis man har pengepungen i orden.

Andrea-Berg-og-Karin-Brogaard

Efter små 10 minutter så kom Andrea ind, og hold da k*** hun er flot. Vi havde købt en buket af hendes yndlingsblomst som jo er Ranunkel og dem blev hun utrolig glad for.

Efter lidt sludre frem og tilbage spurgte Andrea om vi kom til Asparch til open Air, hvilket vi desværre ikke gør. Så dem af jer der skal derned, husk trøjerne, hun vil kigge efter dem.

Vi spurgte Andrea om scenen til Atlantis. Andrea fortalte at det bliver en vild scene. Der vil være fisk, skildpadder, havfruer og meget mere relateret til den undersøiske forsvundne by. Andrea fortalte også at showet skal gøre så folk selv skal bruge sin fantasi og komme i en anden verden i de timer det hele varer.

Inden vi så os om, så var tiden gået og vi fik taget billeder. Andrea skulle på scenen.

Andrea-Berg-1

Andrea-Berg

Andrea-berg-på-Scenen-Top-Charlie-2013

Så det var en fed oplevelse, tak for det Andrea.